dimarts, 30 de setembre del 2014

JORNADA DE TREBALL de BOIL FERNANDEZ GELI ADVOCATS per fixar les línies d’actuació 2014-2015.


El passat divendres dia 26 de setembre els membres de BOIL FERNANDEZ GELI ADVOCATS vam celebrar una jornada  a la seu de Rambla Catalunya de Barcelona per treballar les línies de actuació per el 2014-2015.

Com a objectius destacats s’han fixat enfortir els nostres serveis per donar resposta a les noves necessitats del client, especialment a les d’aquelles empreses que han iniciat un procés de internacionalització. Per això donarem un impuls més gran a les  col·laboracions que ja estem realitzant amb  despatxos  de diferents països i farem créixer les nostres àrees de dret internacional i comerç exterior. L’àrea de dret laboral, a  més dels serveis del dia a dia de l’empresa,  seguirà oferint serveis de valor afegit com l’assessorament en la negociació col·lectiva, les necessitats dels expatriats i del personal d’alta direcció.

També continuarà sent una àrea destacada, el  suport a la gerència com a eina destinada a facilitar la tasca dels consells d’administració dels nostres clients, mitjançant un assessorament econòmic, financer i jurídic personalitzat.

 Tot això sense deixar de banda l’assessorament i defensa jurídica dels particulars.